dinsdag 10 oktober 2017

Roeivereniging

Website Roeivereniging Breda met alles over roeien, instructie en lid worden voor jong en oud. Met aandacht voor de roeisport, bootontwerp en roeitechniek. Zaterdag maart - De Roosendaalse roeivereniging was ook.

Welkom bij Roeivereniging Barendrecht! Roeivereniging Barendrecht is een sportieve en gezellige roeivereniging voor jong en oud. Afgelopen zaterdag werd de hele roeiwereld opgeschrikt door het dodelijke ongeval met een gestuurde vier van roeivereniging Jason op de Rijn bij Huissen.


De eerste midweektoertocht van dit jaar vertrekt op woensdag april vanuit de roeivereniging Voorne-Putten bij.

Wil je lid worden of een keertje proefroeien en kennismaken? De Kogge is een vereniging voor de gehele regio West-Friesland en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Roeibond . Roeivereniging Alphen, opgericht in 1978. De vereniging heeft ten doel het doen beoefenen en bevorderen van de roeisport.


Haagse Roeivereniging gelegen in de Binckhorst. Organiseert jaarlijks de Laak Prognose Race waarover hier veel informatie te vinden is. Roeivereniging De Delftsche Sport (DDS) is een bloeiende roeivereniging met zo'n 3leden en een vloot van ruim boten.


Roeivereniging Leerdam Sportvereniging roeien Linge. Informatie over instructie, toertochten en wedstrijden.

Roeivereniging de Kop, een bloeiende sportclub in de kop van Noord-Hollan biedt aan iedereen in en om Schagen de gelegenheid de roeisport te leren . Op februari 20bestond roeivereniging de Stern precies jaar! Daar moest uiteraard even bij worden stilgestaan. Dit werd gevierd met een uitgebreid . Roeivereniging 't Diep is opgericht op maart 19en heeft de beschikking over een eigen botenhuis in Tuk (Steenwijk).


De vereniging is aangesloten bij de . De Drie Provinciën' (afgekort als DDP) is de algemene roeivereniging voor de Regio Nijmegen en ligt op de grens van de provincies Limburg, Gelderland en . Welkom op de website van Roeivereniging Nautilus! Door die twee locaties (één aan de Nieuwe Maas en één aan de Rotte) . Gisteravond bereikte ons het bijzonder verdrietige bericht dat Eduard is overleden. Welkom op de website van roei vereniging Rijnmond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts