vrijdag 6 oktober 2017

Werkmuts

Zorg dat u voor de winter én de zomer beschikt over het juiste hoofddeksel. Warme mutsen of petten tegen de zon : u heeft alle keus. Zoekt u veilige en beschermende mutsen, caps en hoeden voor uw personeel?

Bekijk nu onze ruime collectie en vraag direct een offerte aan! Blåkläder mutsen en caps - Werkkleding dat uw dagelijkse werk veiliger, gemakkelijker en comfortabeler maakt. Zoekt u een passende muts uw Blaklader kleding?


Online werkmuts bestellen voor lage prijs.

Werkmuts Thinsulaat donkerblauw gevoer 1 polyacryl stuk. Nacht- of werkmuts uit de omgeving van Heerde. Nacht- of werkmutsje van bedrukte katoen. Uit de rouw hebben deze mutsjes een dessin in rood. Bestel je oranje of gele werkmuts bij de webshop voor veiligheidskleding en beschermende materialen.


Werkmuts van witte katoen met langs de voorstrook een zigzagbandje. Deze werkmuts werd gedragen over een ondermuts van zwart satinet. Machinaal genaaide werkmuts van wit katoen met een ingeweven motiefje en geruwde binnenkant. Langs de voorkant is een zogenaamd 'agrementje' genaaid .

Een selectie van werkmutsen om u te beschermen tegen de kou in de winter. Werk muts - muts, ontworpen door grobie. Nachtmuts of werkmuts van wit piqué, Scheveningen, voor 1940.


Nachtmutsje van witte katoenen piqué, een katoen met een ingeweven streepje. Title: nachtmuts of werkmuts van wit piqué, Scheveningen. Collection: Regional Costumes in the Netherlands.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts