woensdag 11 oktober 2017

Gezondheidscentrum leeuwarden

U kunt via de website een afspraak maken alleen bij uw eigen huisarts waar u patiënt bij bent. Dat kan uur per dag en u hoeft dan niet meer te bellen. Gezondheidscentrum Bonnehûs: De Drie Dukatons 89ET Leeuwarden.

Bekijk de informatie en lees de waarderingen over Gezondheidscentrum Camminghaburen, Huisartsen in Leeuwarden. Medisch Centrum Buitenhove is een centrum voor gezondheid in Zuid-Oost Leeuwarden. Welkom bij Arts en Zorg Leeuwarden, een moderne huisartsenpraktijk in de HuizumerPoort, met ruime parkeergelegenheid nabij het centrum van Leeuwarden.


Huisarts gevestigd in Gezondheidscentrum Camminghaburen.

Postcode: 8925AZ Plaats: LEEUWARDEN Telefoonnummer: . Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Apotheek Gezondheidscentrum Camminghaburen in Leeuwarden vindt u in dé lokale bedrijvengids . De Techumerpleats is een gloednieuw gezondheidscentrum in de wijk De Zuidlanden. Fysiotherapie Leeuwarden heeft als hoofdvestiging 'gezondheids- centrum Nijlân'. Fysiotherapie Leeuwarden vindt u in dit gezondheidscentrum .

Welkom op de website van de huisartsen in de wijk Bilgaard. Als huisartsen proberen wij zoveel mogelijk te werk te gaan volgens de standaarden en . Huisartsenpraktijk Aldlan in Leeuwarden. Om u nog beter van dienst te zijn, zijn wij ook bereikbaar via internet. Huisartsenpraktijk Zarza is gevestigd op de eerste etage van het Gezondheidscentrum Bonnehûs in Leeuwarden.


De praktijk is in 20gevestigd in het . Gelegen in Gezondheidscentrum Leeuwarden Zuid (Zuiderburen),. Verder vindt u onder nuttige links informatie over allerlei zaken en andere zorgaanbieders in Leeuwarden. Er is informatie voor patiënten die zich bij onze . Ook komt er bij ons een dependance van Gezondheidscentrum Bonnehûs. Apotheek Servicepunt in Leeuwarden dat deze 24-uursdienst levert.


Praktijkruimten te huur gezondheidscentrum voor therapeut, coach, kindertolk, (elektro-)aucpuncturist, psycholoog, healer, energetisch . Gezondheidscentrum in Leeuwarden, compleet overzicht van gezondheidscentrum in Leeuwarden. Klik hier voor alle informatie over gezondheidscentrum . Op zoek naar een huisarts in Leeuwarden? Bekijk alle huisartsen en vergelijk praktijkgevens, specialismen en reviews van alle huisartspraktijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts