dinsdag 31 oktober 2017

Delta sportschool

Bekijk de openingstijden van Sportcentrum Delta. Meld je nu aan voor een gratis proefweek! Groepslessen zoals Spinning en Zumba doe je bij Sportcentrum Delta.

Meld je aan voor een gratis proefweek en probeer alle groepslessen gratis uit. Er zijn verschillende abonnementen en sportprogramma's bij Sportcentrum Delta. Ons streven is om voor iedereen een op maat gemaakt programma aan te . Neem contact op met Sportcentrum Delta in Hulst, Terneuzen of Axel.

Stel gerust jouw vraag via het formulier op deze pagina, bel of loop even binnen! Delta sportcentrum Spijkenisse is een modern en persoonlijk sportcentrum met een groot aanbod in fitness en groepslessen. Voor een abonnement dat bij U past maken wij graag tijd vrij!


Vul onderstaand formulier volledig in en wij nemen contact met U op. Sportcentrum Delta, Hulst (gemeente). Sportcentrum Delta is de sportschool in. Openingstijden Sportcentrum Delta in Hulst, overzicht met openingstijden en koopavonden van alle Sportcentrum Delta vestigingen in Hulst.


Delta Sportschool Sportzaal de Schans Oostwijkstraat 83ED Steenwijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts