maandag 16 oktober 2017

Trampoline les

Afzetten en steeds hoger zweven en salto's maken! Om hoge, maar vooral mooie sprongen en salto's te maken, moet je al je spieren perfect kunnen beheersen. IJmuiden kun je recreatief en in wedstrijdverband trampolinespringen.

Bounz Trickz les is een combinatie van Martial Arts, Gymnastics en Dance. De Bounz Trainers leren jou ingewikkelde trucs op de trampoline. Wie wordt er nou niet vrolijk van trampoline springen?


Vanaf maart 20start de nieuwe cyclus met Bounz lessen in Eindhoven-Best.

TurnPromotieTeam van GTV De Hazenkamp is een . Koninklijk goedgekeurd december 1969. Aangesloten bij de Kamer van Koophandel te . Zomaar op de trampoline springen, meedoen aan een freerunning parcours of actief zijn tijdens een. Het doel van de les is de leerlingen op een verantwoorde en leuke wijze kennis te laten maken met het trampolinespringen. TRIXS is hét indoor trampoline- en beachsportspark van de regio!


Kom je lekker uitleven op de trampoline of speel een potje beachvolleyball met je vrienden. De afdeling trampolinespringen, bestaat uit onderdelen, grote trampoline en dubbelminitrampoline. We trainen in twee groepen; recreatief en .

Opening FreeStyle Motion Rotterdam, grootste trampoline en freerunning hal van Europa. Kom dan eens kijken bij de trampolineafdeling van Sparta. Met trampolinespringen kun je al op zeer jonge . Speciaal voor kinderen vanaf jaar is er een trampoline les. Bij deze les wordt gesprongen op mini-trampolines en zo af en toe op de airtumbling. GV Pro Patria beschikt over een compleet aanbod van recreatief trampolinespringen tot en met een compleet wedstrijd- en topsportprogramma.


Ook kun je bij Jump XL Nieuw Vennep bootcamp fitness komen doen, discojumpen, free runnen, dodgeballen of je viert je . Er worden lessen aangeboden voor recreatiesporters, en wedstrijdspringers, voor. De coördinator van de afdeling Trampolinespringen is Mirjam Snikkers. Trampolinespringen, Trampolinespringen is er bij SiU voor jongens en meiden vanaf jaar. Kinderen weten hoe ze in de trampoline moeten springen (een voet ervoor, twee voeten erin). Kinderen kunnen hoog springen en niet ver.


If trampoline was easy it would be called football”. Dit filmpje geeft een indruk van de trampolinelessen bij KDO .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts