woensdag 4 oktober 2017

Trainingsschema hoelahoep

De hoelahoep is terug, maar deze keer een hoepel voor volwassenen. Hoelahoepen is al lang niet meer voor kinderen. Maar hoe kleiner de hoepel; hoe meer voordeel je uit je training haalt.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat training met een fitness hoelahoep de taille smaller maakt. Helaas lijkt het daar verdwenen vet er . De hoelahoep is terug als rage, maar dit keer voor volwassenen! Nu kun je hoelahoepen als fitness workout, waardoor je op een leuke manier jouw buikspieren .

We schreven al dat je al spelende kunt trainen door een springtouw en een hoelahoep te gebruiken. Rhodé is er dol op, Rose wat minder, die . Voordat we beginnen: zorg dat je een geschikte hoelahoep hebt. In deze video zie je dat hoelahoepen met de Bodyhoop gemakkelijk is en leuk. Deze hoelahoep workout heeft heel veel voordelen! Er zijn super veel verschillende hoepels.


Een hoelahoep uit de speelgoed winkel is vaak erg licht. Een van de beste manieren om af te vallen is door actief te bewegen. Hoelahoep is een uitermate geschikte oefening om snel gewicht kwijt te raken.

Hoelahoepen is allang niet meer alleen voor kinderen. Ook volwassenen pakken de hoepel en hoelahoepen er op los.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts