maandag 15 juni 2015

Nieuwkoop zwembad

Zwembad De Wel heeft veel te bieden voor jong en oud. Er is een wedstrijdbad (m), een kinderba een peuterbad en een . In de gemeente Nieuwkoop zijn twee zwembaden.

Julianalaan 1a 24CV Nieuwkoop Telefoon: 01- 571820. De Wel is een gezellig zwembad met o. Zwembad De Wel in Nieuwkoop leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, .

Geef je review van Zwembad De Wel Nieuwkoop Zuid-Holland en plaats je foto's en video's! Naaktzwemmen Nieuwkoop: Naturistische Zwemvereniging Puur Natuur (NPN) organiseert naaktzwemmen in zwembad De Wel in Nieuwkoop. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Zwembad Wel De in Nieuwkoop vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

HomeAway has a large selection of vakantiewoningen in Nieuwkoop met zwembad. Nieuwkoop- Zwembad de Wel start eind februari met een aantal nieuwe cursussen en activiteiten: Aquaslank, Allround Zwemfan, Survival-en . Toeristisch Informatiepunt Nieuwkoop, Noordenseweg 21a, 24XW Nieuwkoop, tel. Het zwembad heeft bassins; een wedstrijdbad van meter, een . Zwembad Zwembad de Wel Nieuwkoop in Nieuwkoop.


Lees recensies en ervaringen van bezoekers, bekijk foto's openingstijden, plan je route of check de . Zwemmen en lopen op april in Nieuwkoop. Dit jaar organiseert Stichting Triathlon Nieuwkoop weer de zwemloop in zwembad de Wel op zondag april . Write a review for Sport and nature Zwembad De Wel (Nieuwkoop South-Holland Netherlands) now! Upload your holiday pictures and holiday videos!


Als een vis in het water bij zwembad De Wel - Nieuwkoop - augustus werd de verbouwing van De Wel afgerond en het zwembad heropent door . Nieuwkoop, Zwembad Noordenseweg Nieuwkoop - Public Transport. Drive, bike, walk, public transport directions on map to Nieuwkoop, Zwembad - HERE .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts