donderdag 11 juni 2015

Kickboksen amsterdam westerpark

Meld je aan voor een proefles kickboksen. Tijdens de lessen werk je eigen niveau aan uithoudingsvermogen, conditie, kracht en reactiesnelheid. Wat ons bijzonder maakt, is de professionele begeleiding van onze ervaren trainers op het gebied van kickboksen, thaiboksen en taekwondo.

Gym heb je de keuze uit een rijk aanbod van vechtsporten zoals Thaiboksen, Boksen, Taekwondo, . Stadswild organiseert een boks-clinic met Danny Delvers in het Westerpark, Amsterdam. Wil jij een afwisselende damesbokstraining volgen in Amsterdam? Met damesboksen heb je echt een heerlijke uitdagende work-out, je wordt er zowel fysiek .

Eerste Rozendwarsstraat 10PC Amsterdam. Je vindt ons vlakbij de Rozengracht en we zijn dus ook prima bereikbaar voor elke sportliefhebber die kickbox in Amsterdam West zoekt. Kickboksen voor vrouwen in Amsterdamberichtensept 2015Dames kickboks in Amsterdam west?


Onze lessen worden gegeven aan de Abraham Staalmanplein te Amsterdam. Xena - Sports - vooral bekend om de Chakuriki - stijl het Muay Thai, Kickboksen en Martial Art activiteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts