vrijdag 26 juni 2015

Meppel zwembad

Bad Hesselingen in Meppel is een subtropisch zwembad met wedstrijdba binnen- en buitenba interactieve glijbaan, speeltuin, voetbalveld en ligweide. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad in Meppel vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids. Kees schreef: Een fantastisch leuk zwemba zowel binnen als buiten met een mooie speeltuin.

De interactieve glijbaan is helemaal te gek. De openingstijden van Bad Hesselingen Jan Tooroplaan in Meppel vind je - net als de openingstijden van andere vestigingen.

Openingstijden Bad Hesselingen Subtropisch Zwembad in Meppel, overzicht met openingstijden en koopavonden van alle Bad Hesselingen Subtropisch . Waterpolo, recreatief, wedstrijdzwemmen en zwemmen voor volwassenen. Op de parkeerplaats van Bad Hesselingen in Meppel is woensdagavond een auto grotendeels uitgebrand. Zwembad in Meppel, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . Subtropisch Zwembad Bad Hesselingen te Meppel toont zich al jaren een veelzijdig en uniek zwembad en ontspanningscentrum voor vele activiteiten.


Lees reviews van Zwembad Hesselingen Meppel Drenthe Nederland.

Er is een recreatiebad voor jong en oud en een buitenbad van meter waarin het hele jaar kan worden gezwommen. Actueel adres, contactgegevens en overige informatie van Stg. Zwembad Meppel Bad Hesselingen, Subtropisch zwembad + solarium, sauna speeltuin in . Het complete aanbod van Drentse zwembaden. Drenthe biedt hiervoor volop mogelijkheden in één van de vele zwembaden. Meppel in de jaren 50: Het Parkzwembad in het Wilhelminapark.


Vrijdag december gaat het zwembad om 18. Zowel de Aquamoves les en het Baby-Peuterzwemmen 'smorgens, als de zwemlessen 'smiddags, . Bad Hesselingen een veelzijdig, kleurrijk, gastvrij, subtropisch zwembad met speeltuin voor uren zwemplezier en speelvertier! Overzicht van sportieve activiteiten, zwembaden en (overdekte) speeltuinen in Meppel. Met ook informatie over wandelen en fietsen in en rond Meppel. De accommodatie wordt gehuurd van de . MEPPEL - De tweede dag van het kinderevenement 'Mini Meppel' stond dinsdag in het teken van de warmte.


Meppel - Zwembad Hesselingen icon-car. De interactieve glijbaan van Bad Hesselingen in Meppel is maandag gekozen tot 'meest innovatieve nieuwe attractie' van Nederland. Bad Hesselingen in Meppel bezit één van de eerste interactieve.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts