woensdag 17 juni 2015

Agenda bonte wever

Slechts twee keer treden ze op in Nederland dit voorjaar, waarvan een bij De Bonte Wever in Assen”De Italiaanse tribute band 'QueenMania' geldt als een van . Hotel, Events, Bedrijfsfeesten, Vergaderen, Fitness, Zwemparadijs, Bowling, Restaurants. De gezellige Caféstraat biedt volop vermaak voor iedereen.

Ga après-skiën in de Bierstube, stap aan boord van de Scheepsbar, beleef . Vele concerten, all-in feestavonden, themafeesten en meer, vullen gedurende het hele jaar de agenda en daarmee de diverse locaties binnen het complex. Beleef de leukste evenementen comfortabel vanuit De Bonte Wever! Bezoekt u een evenement in de omgeving?

Alle informatie over De Bonte Wever Assen bij elkaar. De Bonte Wever concertagenda, ticket informatie, route naar De Bonte Wever, foto's en nog veel meer! De Bonte Wever Assen, Assen, Netherlands. Het multifunctionele hotel, sport- en.


Dit is de agenda van De Bonte Wever in Assen. Bekijk het De Bonte Wever-programma en boek tickets. Op deze pagina vindt u de concertagenda van de locatie De Bonte Wever.


In De Bonte Wever Assen vinden regelmatig concerten en andere evenementen . Met het Holland Festival Assen staat inmiddels het 3e muziekfestival van dit jaar op de agenda van De Bonte Wever.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts