dinsdag 9 februari 2016

Antislip ondertapijt

Antislip-producten zijn er in verschillende formaten, dus er is altijd wel een dat past bij je vloerkleed. Het STOPP antislip-ondertapijt houdt je vloerkleed . IKEA - STOPP FILT, Ondertapijt met antislipstrip, 165x2cm, , Houdt het kleed op zijn plaats: de kans op uitglijden wordt minder en het kleed is makkelijker te .

Verlengt de levensduur van uw tapijt; Extra veerkracht en optimale anti-slip werking; Vermindert kans op uitglijden; Voorkomt bobbels bij dunnere vloerkleden . Het anti-slip onderkleed is ideaal en in feite onmisbaar ter voorkoming van het (weg)glijden van een vloerkleed. Antislip is ideaal en in feite onmisbaar om het wegglijden van een vloerkleed te voorkomen. Antislip is in diverse afmetingen verkrijgbaar.

Deze witte anti-slip mat van 130cm voorkomt het verschuiven van je karpet of vloerkleed. Op die manier zul je niet uitglijden wanneer je op je karpet. Eenvoudig online te bestellen en morgen in huis. Antislip ondertapijt van het kwaliteitsmerk BRINKER FEEL GOOD CARPETS. Het antislip ondertapijt zorgt ervoor dat je vloerkleed niet wegschuift en beschermt . Dit anti-slip onderkleed in gemaakt van vilt en voorkomt schuiven op gladde vloeren.


Dit anti-slip onderkleed is gemakkelijk op maat te knippen en is ook te . Antislip onderkleed (190x2cm.) is niet meer verkrijgbaar. Voor extra veiligheid leveren wij antislip ondertapijt. Dit verlengt de levensduur van je vloerkleed en verbetert de isolatie en comfort.


Komt uw tapijt op een harde vloer (zoals natuursteen, laminaat, parket, e.d.) Te liggen, dan is het raadzaam . Daarnaast geeft het antislip ondertapijt comfort en . Antislip ondertapijt voor het tegengaan van schuiven of rimpelen van tapijten en vloerkleden. Antislip onderklee houdt het kleed op zijn plaats: de kans op uitglijden wordt minder en het kleed is makkelijker te stofzuigen. STABITEX ANTI SLIP IS CM BREED EN ZEER DUN.


Het kleverige gaas hecht zich aan het kleed en de ondergrond. Redelijk geprijzde anti-slip matten je kan in onze online winkel vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts