woensdag 24 februari 2016

Asser roeiclub

De website van de Asser Roeiclub geeft algemene informatie over roeien in Assen. Bij de Asser roeiclub (ARC) vindt men het zeer belangrijk om voor iedereen een aantrekkelijke vereniging te zijn. Naast het aanbieden van de mogelijkheid om . Deze pagina gaat over de Asser Roeiclub. Op april organiseerd de Asser roeiclub zijn open dag.


Tijdens deze dag kunt een mooi inzicht krijgen in de roeisport door middel van rondleidingen, . ARC Asser Roeiclub in Loon vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor ARC Asser Roeiclub in Loon vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.

Op het Noord-Willemskanaal is zaterdag een 'Kleintje Sail' gehouden ter gelegenheid van het 35-jarige bestaan van de Asser roeiclub. De Asser Roeiclub (ARC) maakt sinds lange tijd van Assen een echte watersport stad. Naast het actieve roeien op het prachtige kanaal willen we ook een . ASSEN – Asser Roeiclub heeft april van 10.


Als je vanuit Marsdijk via de Lonerbrug het . Als je vanuit Marsdijk via de Lonerbrug het kanaal oversteekt, . Asser Roeiclub ARC in Loon, Kanaaldijk 3 9409TV - Telefoonnummer, informatie en kaart van Asser Roeiclub ARC - Rubriek watersport. De combiploeg van de Asser Roei Club, ARC, heeft de 29e Elfsteden Roeimarathon gewonnen. Collectie Gemeente Assen:Gemeente Assen; Fotonummer AG09438; Datering 1980; Inhoudsbeschrijving Leden van de Asser Roeiclub (A.R.C.), in de eerste . Lang leinen de dielnimmers fan de ARC-combi op skema om in snelheidsrekôr te heljen om minder as oeren ûnderweis te wêzen.


Ondanks slecht weer veel bezoek op Open Dag van Asser R Asser Roei. ASSEN – De Asser Roeiclub opende zaterdag zijn deuren voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts