woensdag 17 februari 2016

Proefduik

Bij de Proefduik Formulieren zit een medische verklaring die je dient in te vullen. Als je ergens een 'ja' invult moet een arts het formulier tekenen en stempelen. Maak een introductieduik of proefduik bij Duikcentrum de Grevelingen in de Grevelingen.

Proefduiken in het zwembad is een vrijblijvende manier om te beoordelen of je. Proefduik Breda - vrijdag mrt 2017. Proefduik Breda - vrijdag mrt 2017 . Proefduiken in het zwembad is een vrijblijvende manier om te beoordelen of je het duiken.

Wil je een keer ervaren hoe het is om onder water te ademen? Of wil je een leuke activiteit organiseren voor vrienden of collega's? Weten hoe het is om onderwater te ademen? Introductieduiken zijn ook zeer geschikt voor groepen en kids.


PROEFDUIKEN ofwel Discover Scuba Diving: Duiken is een super ontspannen sport, die voor jong en oud vrij gemakkelijk is te leren en te beoefenen. Maak een (gratis) proefduikje tijdens onze duikclinics en zet je 1e stap naar je PADI duikbrevet! Padi Sidemount Diver cursus mei 201 6:30pmDuikcentrum Wobbegong AmersfoortLeer een nieuwe en andere manier aan om je flessen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts