maandag 15 februari 2016

Spiermassa kweken voeding

Het opbouwen van spiermassa heeft drie belangrijke aandachtsgebieden: Voeding, Training en Rust. In diverse artikelen op deze site worden . Naast een goed trainingsschema en voldoende rust bepaalt voeding in grote mate hoe hard je spieren zullen groeien.

Om spierballen te kweken doet men vaak eindeloze bicep curls. Voeding is energie, energie helpt je spiergroei en herstel op gang komen. Voeding is heel belangrijk voor het opbouwen van spiermassa.


Door voeding kom je waar je wil zijn!

Om te beginnen moeten we bepalen hoeveel calorieën je . Wil je spiermassa aankomen of droog trainen? Dan heb je een goed voedingsschema nodig. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit berekend! Mensen die strakker of gespierder willen worden, kiezen vaak voor krachtsport.


Populaire krachtsporten zijn bodybuilding, gewichtheffen en trainen met losse . Lukt het maar niet om spiermassa op te bouwen en kan je wat extra hulp gebruiken? Lees hier tips om snel spieren te kweken met zo min mogelijk vet. Maar die groei kan alleen plaatsvinden als je voeding op orde is.

Hier zie je een voorbeeld voedingsschema wat ik gebruikte voor het kweken van extra spiermassa (bulken). De juiste voeding is essentieel voor spieropbouw. Bekijk hier een lijst van soorten voedsel die je kunt eten als je spieren wilt opbouwen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts