woensdag 10 februari 2016

Subtropisch zwembad reuver

Wilt u een dagje komen zwemmen in het Subtropisch Waterparadijs? De kids ravotten in het Kids Junglebad en gaan achter elkaar van de glijbaan. In het Subtropisch Waterparadijs is voor ieder wat wils.

De allerkleinsten vermaken zich in het Kids Junglebad en de oudere kids zoeven van de glijbaan. Naast het bungalowpark is het subtropisch zwemparadijs gelegen. Hier word je als ouder weer net zo jong en opgetogen . Landal de Lommerbergen heeft ook een subtropisch zwemparadijs waar u met jong oud kunt genieten van het luxe zwemplezier in het zwemparadijs.

In het bungalowpark De Lommerbergen zijn de indoorspeeltuin, de sprookjes midgetgolfbaan en het overdekt subtropisch zwembad ook voor niet-gasten . Landal De Lommerbergen beschikt over 5accommodaties, variërend van 2-persoons appartementen. Uw kids staat in het Subtropisch Waterparadijs van Landal De Lommerbergen één groot waterfestijn te wachten: . Kies dan voor een vakantiepark met subtropisch zwembad. Bekijk het overzicht met de beste vakantieparken met een zwemparadijs. Landal beschikt over twee bungalowparken met een subtropisch zwemparadijs: het Vennenbos (Hapert) en de Lommerbergen (Reuver).


Welkom bij Zwemparadijs De Berckt, naast een uniek vakantiepark biedt Oostappen. Een gethematiseerd zwembad met een stroomversnelling, waterglijbaan, .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts