woensdag 10 februari 2016

Yoga in enschede

Yoga Oosten is een yogaschool in Enschede. We geven yogales in: Yin yoga, Flow yoga, Power yoga en mixlessen. Overtuig jezelf en neem een proefles!

De Yogacentrum verzorgt cursussen, workshops en trainingen op het gebied van yoga, zwangerschapsyoga, meditatie, adem,taichi. Je kunt weer een heerlijke thaise yoga massage bij Iris boeken. Het is jullie vast niet ontgaan; Wilma is zwanger.

Yogacentrum Enschede biedt kundalini, hatha, kinderyoga, bedrijfsyoga, workshops, breathwalk en yoga reizen aan in en rondom Enschede. Wil jij meer rust nemen en ontspannen door het leven gaan? Tijd voor jezelf hebben en genieten, meer balans en krachtiger in het leven staan? De Yogaschool is het Yoga-instituut voor de hoogstaande Basis- en Docentenopleidingen Raja.


Yoga is voor veel mensen iets onnatuurlijks of zelfs zweverigs. Dit imago heeft yoga al jaren en daar komt het ook moeilijk vanaf. Yogalicious staat voor speelse en uitdagende lessen, waarbij het plezier in yoga voorop staat.


Kom langs voor een gratis yoga proefles. Licht Yoga is een zachte vorm van yoga, met ontspannende, helende visualisaties.

Licht Yoga wordt gegeven in Enschede op dinsdagavond.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts