dinsdag 2 februari 2016

Crossfit rotterdam

Je vindt CROSSFIT HOFPLEIN onder de Hofbogen in Rotterdam. Ieder mens is uniek en verdient een gezon fit en vitaal leven. De meest bezochte lessen bij CrossFit Coolhaven.

De WOD (Workout Of the Day) is een CrossFit workout waarbij je een serie van . Iedere dag wordt er een workout gepost die van die dag op de agenda staat. Wij zijn te vinden in de wijk het lage land Rotterdam oost steenworp afstand van het winkelcentrum Alexandrium, Ommoor Nieuwekerk aan Den IJssel en . Enhance your quality of life and performance at Sixforty CrossFit Wildhearts Rotterdam.

CrossFit is een trainingsmethode die verschillende stijlen samenbrengt in één training namelijk: Olympisch Gewichtheffen, Gymnastiek en Atletiek. CrossFit Rotown Rotterdam is niet zomaar een sportschool, we herdefiniëren fitness en boeken blijvend resultaat. CrossFit Journal: The Performance-Based Lifestyle Resource.


Of ben je op zoek naar een CrossFit box in Rotterdam? RxGUIDE is het grootste Nederlandstalige CrossFit platform in Nederland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts