dinsdag 16 februari 2016

Hofbad zwemmen

In zwembad het Hofbad kunt u vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten. Hier vindt u openingstijden en adresgegevens van het zwembad. Zwembad het Hofbad openingstijden, prijzen, adres en meer!

In het Hofbad worden verschillende zwemactiviteiten aangeboden. Je kunt hier zwemles volgen, vrij zwemmen, maar ook aan je conditie werken. In zwembad het Hofbad kun je vrij zwemmen, ga van de glijbaan of kom teddybeerzwemmen (1+)!


De zwemschool in het prachtige nieuwe Hofbad waar uw kind snel, goed en op speelse en persoonlijke wijze leert zwemmen.

Tijdens de herfstvakantie van zondag tot en met zaterdag oktober 20is zwembad het Hofbad geopend voor vrij zwemmen. Zwembad het Hofbad in Den Haag biedt veel verschillende zwemactiviteiten, zoals gezinszwemmen en aquarobic.

Zwembad het Hofbad is het modernste zwembad in Den Haag. Het zwembad heeft een 50-meterba springplanken en een duiktoren van meter hoog. Het Hofbad is van vrijdag tot en met zondag maart het toneel van de eerste Swim Cup Den Haag.


Kinderen kunnen hier teddybearzwemmen zwemmen vanaf jaar. Op woensdagochtend en zondagochtend gezinszwemmen. Wilt je aan jouw (zwem)conditie werken, je zwemtechniek verbeteren of nog betere zwemtijden. Vrijdag in het Hofbad volwassenen van 19.


Ypenburgse Boslaan 30; 24ZA The Hague, Netherlands. Mario Krabbendam checked in to Zwembad Hofbad. Impressie van de opening van het nieuwe Haagse zwembad Hofbad.


Het zwembad van het Hofbad is een aantal zaterdagen en zondagen in april en mei extra open voor vrij zwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts