woensdag 10 juni 2015

Jezelf aarden

Leer te aarden, jezelf goed leren te gronden ~ ~ tips om goed te aarden ~ ~ goed contact maken met moeder aarde ~ ~ hooggevoelighei HSP, High Sensitive . In dit artikel wil ik je wat tips aanreiken om je energie door je hele lichaam en wezen te laten stromen (ook wel aarden of gronden genaamd). Aarden is niet alleen het echte contact met de aarde, maar ook het contact dat je op energetisch niveau hebt.

In ons dagelijks leven staan wij hier niet bij stil . Aarden Gronden of aarden helpt bij moehei duizelighei zweverighei onzekerhei. Adem bewust aarde-energie in en zeg in jezelf 'Hier'. Het komt echter steeds meer voor dat dit aarden niet 1 verloopt.

Ben je zelf niet actief in de wereld van healing of spiritualiteit of bezig met meditatie . Wie zich stevig verbindt met de aarde, laat zich niet zo snel gek maken,. Daarom praktische tips om jezelf te aarden die je niet mag missen. Door een aardingslaken of een aardingsmat te gebruiken, wordt het contact met de aarde hersteld.


Dit heeft positieve effecten op de gezondheid. Aarden is moeilijk, en als het dan lukt, voelt het helemaal niet prettig. Herken jij jezelf hier (gedeeltelijk) .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts