vrijdag 8 november 2019

Scheg openingstijden schaatsen

Kom schaatsen bij kunstijsbaan De Scheg in Deventer voor een dagje uit met familie of vrienden. Dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Recreatief schaatsen, spelen of BBQ-en in een Kota.

Bekijk hier de tarieven voor het schaatsen bij De Scheg. Zwembad De Scheg is het zwemparadijs van Overijssel. Kom dus snel een dag heerlijk genieten van dit waterfestijn in Deventer.


Een gezellig dagje uit maar geen schaatsen in eigen bezit?

Bij kunstijsbaan De Scheg is het mogelijk schaatsen te huren of zelfs . Kom schaatsen op dé overdekte kunstijsbaan van Overijssel! Profiteer van extra voordeel met jouw Deventer Recreatie Pas. Schaatsschool De Scheg geeft cursussen, trainingen en clinics voor iedereen, van jong. Leer beter schaatsen in Deventer op de gezelligste kunstijsbaan van . Sinterklaas roept iedereen op om dit jaar een schaats te zetten.


Dit kan bij kunstijsbaan De Scheg en ook online! Vanaf december sprint de Sint langs de . Beleef een onvergetelijke dag uit bij Sport- en Belevingscentrum De Scheg.

Belevingscentrum De Scheg in Deventer met een overdekte kunstijsbaan . Beleef Scandinavië in De Scheg in Deventer! Op de gezelligste kunstijsbaan van Overijssel heeft jong en oud een leuke dag. Scheg Kunstijsbaan, Deventer , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . Schaatsbaan De Scheg in Deventer leent zich ook goed voor een kinderfeestje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, . Tot en met maart 20kun je lekker schaatsen op de Kunstijsbaan van De Scheg in Deventer. Actueel adres, telefoonnummer en openingstijden voor Kunstijsbaan De Scheg in Deventer vindt u in dé lokale bedrijvengids - Detelefoongids.


Lees reviews van Kunstijsbaan De Scheg Deventer Overijssel Nederland. In de vakanties kan het erg druk zijn bij de verhuur van schaatsen. Kom recreatief schaatsen en beleef een compleet dagje uit met familie of vrienden. Kijk voor de verschillende openingstijden op de website van De Scheg!


Schaatsen is een sport waarbij je een aantal veiligheidsregels in acht moet nemen. Op elke schaatsbaan gelden eigen regels en het is goed die door te nemen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts