vrijdag 1 november 2019

Les zwemmen

Maastricht Sport biedt in het Geusseltbad een uitgebreid aanbod voor het volgen van zwemlessen. Bij alle zwemlessen staat voorop dat de les actief, leerzaam, . Kies zelf uw lesdagen: Afhankelijk van de indeling van de groep bepaalt u zelf wanneer u met uw kind komt leszwemmen.

Bij DWT kan je terecht voor leszwemmen. Van watergewenning tot zwemvaardigheid kan je allemaal met veel plezier bij ons doen. Neptunus kent een aantal hoofdactiviteiten, binnen de vereniging aangeduid als sectoren. De grootste sector is elementair zwemmen (leszwemmen) in .

Op een leuke manier goed leren zwemmen? Bij onze lessen staat persoonlijke begeleiding en het spelenderwijs leren centraal! Dit is de algemene startpagina van leszwemmen bij WVZ. De zwemlessen voor het ABC-diploma zijn op dinsdag tot en met vrijdag. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de nieuwe vormgeving van.


Het zwem-ABC staat voor een kindvriendelijke manier van leren zwemmen, waarbij zwemveiligheid. Vanaf jaar kan uw kind beginnen met leszwemmen. Plezier maken in het water is heerlijk!


Kinderen hebben het al snel naar hun zin als er water in de buurt is.

Opleiding Instructeur Leszwemmen Niveau 2. Beginnende instructeurs starten met een opleiding op niveau 2. In deze opleiding leert u hoe u kinderen aan het . Het elementair zwemmen is de basis waarop de zwem- en waterpolovereniging DES draait. Wij staan voor het aanleren van zwemmen voor alle leeftijdscategorieën met als uitgangspunt “plezier beleven met de . Wij verzorgen tevens kleuterzwemmen en leszwemmen voor volwassenen. AVZV is aangesloten bij de Ooievaarspas voor korting op de zwemlessen. Je kunt bij MNC terecht voor het behalen van het A, B en C diploma. Daarnaast bieden wij ook nog diverse vaardigheidsdiploma's.


Hierbij kunnen wij de kwaliteit van de lessen goed waarborgen en krijgt uw kind veel aandacht binnen de lessen. Hier vindt u algemene informatie over leszwemmen bij M. Zeemacht, lessen voor het Zwem ABC en ook voor de diploma's Zwemvaardighei Survival, . Een kind mag vanaf jaar ingeschreven worden en vanaf jaar starten met leszwemmen. Bij inschrijving ontvangt u een Spetterpas waarmee uw kind op alle . De zwemlesafdeling van ZVVS organiseert iedere maand in samenwerking met de Kulk hier in Vlaardingen het proef- en diplomazwemmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts