maandag 18 november 2019

Sport schiedam

Sportinstituut Schiedam, het plezier van sporten. Het is voor velen een grote stap om een sportcentrum binnen te stappen. Mensen voelen zich niet zo snel thuis .

In Schiedam kan en gebeurt veel op het gebied van bewegen en sporten. Vele Schiedammers zetten zich in om diverse sportactiviteiten te organiseren. Altijd al voorgenomen om te gaan sporten?


Maak dit vandaag nog waar en zeg ja tegen een betere gezondheid en een fitter gevoel! Oplympia Schiedam Sport en Fitnesscentrum. Ook behoefte aan meer energie, af te vallen of strakker in je vel te zitten?


Kom ook sporten By Lizet in Schiedam; samen met andere vrouwen . Fit For Free is dé sportschool in Schiedam! Onbeperkt fitness vanaf slechts €1per maand? Word lid of vraag een gratis dagpas of proefles aan!


Budo Sport Schiedam heeft vanaf heden op donderdag Boksen voor de jeugd Leeftijd is vanaf jaar Tijdstip van 18. FemOnly is een sportschool speciaal voor vrouwen en door vrouwen. Sporten in een geweldige Feelgood Health Club met alleen vrouwelijke leden en alleen .

Op zoek naar alle Sportverenigingen in Schiedam? Vind hier een compleet overzicht van alle Sportverenigingen in Schiedam. Welkom op de site van DFC dans fitness centrum Schiedam!


Sinds April 20is Sportcentrum Dubbelt overgenomen door DFC Schiedam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts