maandag 4 november 2019

Thera band set

Set Thera-Band oefenbanden (m) in een doosje inclusief boekje met oefeningen. Ideaal voor de opbouwende training, door de oplopende weerstand van . Set Thera-Band oefenbanden van m in een doosje inclusief boekje met oefeningen.

Thera-Band Set tubing online kopen bij Disporta. Set tubing van m in een doosje met oefenboekje. Voor opbouwende training door de oplopende . Thera-banden met bijna onbegrenste mogelijkheden voor het verbeteren van kracht, mobiliteit en flexibiliteit. De set bestaat uit oefenbanden met 4 . De Thera-Band Set Banden meter is een meter lange weerstandsband.


De banden worden geleverd als set, een set bevat twee of drie oefenbanden en . Thera-band set met drie banden van m in een doosje inclusief een boekje met oefeningen. De Thera-banden zijn meter lang en zijn geschikt om kracht, mobiliteit en de flexibiliteit van het lichaam te vergroten. De Thera-band set bestaat uit een m lange oefenban een handleiding ''Fit met de oefenband'' en een praktische zakje met ritssluiting voor onderweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts