vrijdag 22 november 2019

Tweelingzielen

In deze tijd van grote veranderingen in de werel kan het gebeuren dat jouw persoonlijke liefdesleven behoorlijk verandert als je jouw tweelingziel ontmoet. Iedereen op aarde heeft een tweelingziel. Er zijn mensen die met hun tweelingzielen zijn getrouw en dat is helemaal mooi natuurlijk!

Of weet je nog niet zeker dat je een relatie met je tweelingziel hebt? Hier krijg je tekenen te zien van zo'n . Wanneer mensen nog Twijfelen of ze hun tweelingziel hebben ontmoet dan is de verbinding met hun Ziel nog niet sterk genoeg en staat hun Oude Angst hen . De energie van de tweelingziel verbinding is krachtiger dan de wens om het überhaupt te rationaliseren, er controle over te (willen) uitoefenen of het een handje .

Door het hele universum heen zullen tweelingzielen naar elkaar toegetrokken worden door de draad van herinnering die hen met elkaar verbindt. Tweelingzielen ervaren de liefde anders dan zielsverwanten. Tweelingzielen hebben het gevoel van volmaakte eenheid in de liefde.


In deze opstijgende tijdsdimensie ontmoeten steeds meer mensen hun tweelingziel, om hun incarnatiecyclus af te ronden en weer samen te . Elke ontmoeting of relatie is van onschatbare waarde. Laat dan ook de benoeming van dit alles het liefst zo veel mogelijk los. Ontmoeten van een tweelingziel geeft een diepe herkenning, rust, vrede en haar Liefde.


Daarvoor zijn we juist op aarde om door onze eigen weerstand heen te . Elk menselijk wezen bezit een tweelingziel.

Toen de mens zich ooit als een vlam, als een vonkje van de Schepper losmaakte, was hij twee-in-één, en deze twee . Voordat men op de term 'Tweelingzielen' komt heeft men vaak al een heel proces achter de rug. Wat is dat toch met deze ene persoon? Bij de ontmoeting van je tweelingvlam klikt het nog veel sterker dan bij de tweelingzielen. Immers nu doet niet alleen het persoonlijk zelf van de mens mee in . Zielsverwanten zijn van oorsprong afkomstig uit dezelfde zielengroep, de groep zielen die met elkaar verbonden is en was . Tweelingzielen en het incarnatieproces, tweelingziel -en karmische relaties: artikel van drs. Berichten over Tweelingzielen geschreven door Marianne.


Op dit moment gebeurt er veel onder de tweelingzielen. Er is ook veel over geschreven, maar mensen zoeken . Praktijk Miroir is uw therapeut en begeleidende coach bij het ontdekkingsproces naar uw tweelingzielen en geeft structuur aan tweelingzielontmoetingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts