woensdag 13 november 2019

Virtuele spinning lessen

ClubVirtual biedt (online) virtual cycling lessen aan van hoge kwaliteit. Virtual spinning lessen voor de thuissporter en fitnessclub met de beleving van buiten. De virtuele trainings video geeft je training een effectieve workout.

Met virtual spinning kun je ieder uur meedoen met een digitale spinning les van ClubVirtual. Tijdens deze minuten durende workout wordt je begeleidt door . Compilatie van een virtuele spinning les met licht effecten Compilatie of a virtual spinninglesson. We hebben allereerst een gewone Spinningles en Virtuele Spinning.

Totaal verschillende lessen, maar wel op de fiets. Lees hieronder de uitleg en ervaar in de . Spinning is een effectief fietsprogramma voor iedereen die wil afslanken, conditie wil verbeteren of een betere. Ook bieden wij VIRTUELE spinninglessen.


Misschien ken je Evert van Club Virtual. Hij is door heel Nederland en Belgie te zien in verschillende welness- en fitnesscentra met virtuele cycling lessen. De Virtual Spinning lessen bij RongenSports duren circa minuten.


Deze trainingen zijn dagelijks beschikbaar. Virtual Spinning is een unieke beleving met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts