donderdag 7 november 2019

Tacx snelspanner

De Tacx Snelspanner voor het achterwiel is een veelgevraagd reserve-onderdeel, ook handig bij het uitwisselen van fietsen. Tacx Snelspanner T14voor slechts 15. Snelspanner (blockage) voor het achterwiel, speciaal voor uw Tacx trainer.

De Tacx snelspanner is een speciale snelspanner waarbij de vormgeving van de uiteinden zorgen voor een perfecte montage van de fiets in . Deze Tacx Snelspanner T14zorgt ervoor dat jouw fiets past op de fietstrainers van Tacx. Heb je bijvoorbeeld een vriend met een . Tacx snelspanner is in een speciale vorm gemaakt zodat hij kan klemmen in de Tacx Trainer.

Je kunt geen andere (moderne snelspanner) gebruiken voor de . Fietstrainer snelspanner voor achterwiel T14TACX. Ontworpen voor: het snel vastzetten van het achterwiel bij fietsen op de rollentrainer. Ontworpen voor: wie zijn racewielen snel en zonder gereedschap in zijn fiets wil plaatsen.


Een snelspanner voor racewielen, om ze gemakkelijk uit je frame of . De Tacx Snelspanner is speciaal ontwikkeld voor Tacx trainers en is geoptimaliseerd om de sluiting te garanderen. De snelsluiter zit standaard bij Tacx trainers . De Tacx T14is noodzakelijk om je achterwiel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts