donderdag 14 november 2019

Tunturi suspension trainer

De Tunturi suspension trainer zorgt voor een snelle en effectieve total-body work-out , verhoogd spieruithoudingsvermogen, is nuttig voor . De Tunturi suspension trx sling trainer is een mobiel trainingshulpmiddel wat gebruik maakt van de zwaartekracht en het lichaamsgewicht van de gebruiker om . Koop voordelig en vertrouwd de Tunturi suspension trx trainer online.

Vandaag besteld is morgen in huis of haal hem op in onze winkel. De Suspensiontrainer wordt geleverd met een oefenschema, hierdoor kun je direct aan de slag. Trainen met de Suspensiontrainer van Tunturi is niet alleen . Ik werd gevraagd of ik een review wilde schrijven over de….

Tunturi Suspension Trainer (een TRX) van Bol. Voor het makkelijk gebruik maken van uw suspension trainer. Deze kan tegen het plafond worden gemonteerd en is inclusief bevestigingsset. De Tunturi Suspension trainer is een enorm succes!


U kunt er talloze oefeningen mee doen en uiteraard voor een super voordelige prijs! De Tunturi Suspension trainer is de perfecte manier om uw kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen in één work out te trainen. Met de Tunturi Suspension trainer kunt u overal trainen.


Hij is zo ontworpen dat u hem gemakkelijk bevestigd aan een boom, trus, stelling, haak of deur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts