woensdag 6 november 2019

Lu jong yoga

Lu Jong lessen, retraites, workshops en opleiding tot teacher. Lu Jong- Tibetaanse yoga voor jong en oud. Lu Jong beoefenen is een geweldige techniek om een gezond lichaam en een gezonde geest te behouden of te verkrijgen.

Lu Jong is een oeroud Tibetaans systeem van bewegingen en ademhalingen ter bevordering van gezondheid en geluk. Ik was al lange tijd bekend met Indiase yogavormen, tot de dag dat iemand mij vertelde over Lu Jong, een Tibetaanse healing yoga. De krachtige Lu Jong oefeningen zijn ongeveer 80jaar geleden ontstaan in Tibet. Kluizenaars die hoog in de bergen leefden, leefden in nauw contact met de .

Lu Jong is een belangrijk onderdeel van de Tibetaanse geneeskunde. Omdat we met Lu Jong aan de ruggewervelkolom werken acht ik het noodzakelijk om . Dynamische yogales waarbij focus op bewustzijn centraal staat, incl. Lu Jong yoga is een oude Tibetaanse bewegingsleer, die helend werkt.


Het brengt algehele vitaliteit en energie, verhoogt je weerstan geeft je innerlijke rust . Lu Jong Tibetan Healing Yoga Tulku Lobsang is a precious teacher of the Tantrayana Buddhist tradition, an eminent astrologer and doctor of Tibetan Medicine.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts