woensdag 20 november 2019

Zwemles bunnik

We bieden een gevarieerd aanbod aan zwemactiviteiten voor inwoners van Bunnik, Odijk, Werkhoven, Zeist en omgeving. Facebook pagina van Bunnik of neem contact met. De leukste zwemlessen voor kids vanaf jaar; Leren zwemmen met een uniek 10-stappenplan; Veilig zwemmen met diploma A, B én C.

Laco zwembad Bunnik is dé zwemles-specialist in jouw regio. Speciaal voor baby's en peuters van weken tot jaar bieden we een uniek zwemprogramma . Zwemschool De Blauwe Watervogel geeft zwemles aan kinderen vanaf vier jaar. De zwemles vindt plaats in zwembaden in Utrecht, Bunnik en Zeist.

De zwemperiode bestaat uit tien lessen van een uur (Zeist) of van uur (Utrecht en Bunnik). Bij aanvang van de zwemlessen wordt bekeken in welk groepje . Op unieke manier leren zwemmen met kleine groepjes en individueel aandacht in. Bij zwemschool de Vin zwemmen ze in kleine groepen van maximaal kinderen.


Zij geven zwemles in Zeist (Dijnselburg), Bunnik (De Rumpst) en Utrecht . Het zwembad van Laco in Bunnik verkeert in financieel zwaar weer. Het zwembad moet noodgedwongen een paar dagen per week dicht.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts