maandag 18 november 2019

Uva sportcentrum

Hoger Onderwijs, maar slaat tegelijkertijd een brug naar de Amsterdamse samenleving. Iedereen kan namelijk terecht voor zorg, sport of zaalhuur bij het USC . Het Universitair Sport Centrum Amsterdam biedt een ruime keuze aan sportactiviteiten.

Het hoofdcentrum is Sportcentrum Universum, gelegen in het Science Park in Amsterdam-Oost. Amsterdam kent veel verschillende sportvoorzieningen- en verenigingen. Een van de grootste is het Universitair Sportcentrum (USC).


Het USC is het studenten sportcentrum voor studenten en medewerkers van UvA en HvA, maar ook anderen kunnen bij het USC sporten.

Sports Center Universum is accesible for everyone, including local residents, students, people working at Amsterdam Science Park and lecturers at the UvA.

UvA Talen is een toonaangevende aanbieder van taaldiensten in de breedste zin van het woord. Via de Uva Holding, deel van de 'groep' Universiteit van Amsterdam,. Vorige week is het nieuwe sportcentrum van de Universiteit van Amsterdam (UvA) in gebruik genomen. Het door Rudy Uytenhaak Architectenbureau . VU Amsterdam Sportcentrum VU Amsterdam.


Amstelcampus gevestigd is, komt dit nieuwe seizoen met een hele scherpe . Het Universitair Sportcentrum is een compact maar extravert gebouw. Het Universitair Sport Centrum is al ruim jaar het sportcentrum voor studenten van de Hva en Uva en anderen die graag bij het USC willen sporten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts