donderdag 28 november 2019

Stekelballen

Zachte stekelbal met een diameter van cm. Het kauwen op de stekels zorgt voor een goede bloedsomloop van het tandvlees. Stekelballen (noppen-, massage-, sensy- of egelballen) zijn zachte ballen met afgeronde uitsteekseltjes.

Ze zijn er in allerlei kleuren en maten. Bestel veilig: Vinyl halter+Stekelballen klein. Grootste en voordeligste webwinkel voor dieren en buitenleven sinds 1998.


Stekelbal in hardere uitvoering met een diameter van cm, kleur geel.

De stekelballen (cm) geven stevige prikkels aan huid en spieren en zijn eenvoudig vast te houden. Ze zijn onder andere te gebruiken voor het masseren en . Regenboog stekelballen - set van artikelnummer direct online bestellen bij Nenko, Snoezelen More. Het grootste assortiment voor uw huisdier: koop goedkope aanbiedingen bij de beste dierenwinkels online Vergelijk alle prijzen en bespaar .

Vinyl halter met stekelballen - cm. Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat. Het kauwen op de stekels zorgt voor een goede . Speelgoed (ISO 33); Fabricanten: Datum van invoer: 6-9-2012; Laatste up-date: 6-9-2012; Database: Vlibank (BE) . Reflex ballen, massageballen, egelballen zijn ontworpen om de spieren, zenuwen en bloedsomloop te stimuleren. De reflexbal, stekelbal, egelbal is een hard . Stekelbal - Spel - de beste selectie webwinkels.


Vergelijk hun producten en maak eenvoudig uw keuze met Koopkeus. De stekelballen in verschillende maten en hardheden, geven stevige prikkels aan huid en spieren en zijn eenvoudig vast te houden. De anti-pestmethode op basisschool De Balsemyn in Oostermeer (Fr.) bestaat uit masseren en spelen met voelmaterialen zoals stekelballen .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts