woensdag 27 november 2019

Zoutelectrolyse

Zoutelectrolyse is de oplossing voor mensen die geen chemisch chloor in hun zwembad willen hebben. En het maakt het onderhoud nog eens simpel ook! Een zoutelectrolyse is wellicht de beste manier om het water schoon en helder te houden.

Geen gedoe meer met chloortabletten en vloeibare kannen. Voordeel van zoutelectrolyse voor zwembaden is het economisch verbruik, aangenaam om in te zwemmen en voorkomt rode ogen en . Waarom wordt zout gebruikt voor zwembaden? Zuiver en helder water is onontbeerlijk voor zwembaden.

Optisch kan water er perfect uitzien maar. Door het toepassen van zoutelectrolyse heeft u geen chlooropslag meer nodig omdat het chloor op basis van behoefte ter plekke wordt geproduceerd. Zoutelektrolyse is gebaseerd op het omzetten van opgelost zout in tijdelijk chloor.


Nadat het chloor zijn desinfecterende werk gedaan heeft, zet het zich terug om . Ook ideaal voor als u veel van huis bent of op vakantie net een stap verder dan zoutelectrolyse. Nooit meer kans op overdosering of groen water en geen zout . ESC en ecosalt modellen tot publieke zwembaden. Zwembad de Klomp chloorbleekloog en zwavelzuur vrij. Sinds 20beschikt zwembad de Klomp over een Chlorinsitu zoutelektrolyse .

Een zoutelectrolyse systeem voor uw zwembad koopt u eenvoudig en zeer voordelig online op Zwembad.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts