maandag 25 november 2019

Vlokmiddel

Het onderhoud van je zwembad staat steeds in teken van het helder maken van je zwembadwater. Vlokmiddel speelt daarbij een cruciale rol! Verbeter de werking van uw zandfilter!

Het vlokmiddel trekt kleine deeltje aan waardoor er vlokken ontstaan die door de filter verwijderd worden. APF private en publieke APF: voor prive- en openbare zwembaden. Vlokmiddel zorgt ervoor, dat de kleine verontreinigingen worden samengeklonterd tot iets grotere stukjes, die wel door het zandfilter worden opgevangen.


Bekijk en vergelijk het grootste assortiment vlokmiddel op Zwembad Filters.

Een compleet overzicht van de goedkoopste vlokmiddel aanbiedingen. Indien het dan toch niet wil lukken dan kunnen wij nog een aantal andere waarde controleren . Shop online voor Vlokmiddel uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Zowel vloeibare vlokker als vloktabletten koopt u op zwembad-producten.

Vlokmiddel of Flocculant zorgt er voor dat minuscule alg deeltjes aan elkaar gaan. APF is een Multi-spectrum coagulatie- en vlokmiddel. Het middel dient in zeer kleine hoeveelheden. Het is hierbij nodig dat u de pH waarde van uw zwembad herstelt. Soms kan het zijn dat bepaalde deeltjes zoals aarde, stof en algen te klein zijn voor uw filterpomp.


Vlokmiddel zorgt er voor dat miniscule algdeeltjes aan elkaar gaan kleven tot grotere deeltjes zodat deze in het filter achter . Vloeibaar vlokmiddel ter voorkoming en bestrijding van troebel water. Gebruik: Te gebruiken bij vertroebeling van het zwembadwater als dit niet met een . Troebel melkachtig zwembadwater is veelal de oorzaak van teveel vlokmiddel in het water. Wanneer dit troebele melkachtige zwembadwater niet komt door . Vorige weekend heb ik mijn zwembad gestofzuigt en daarna had ik troebel melkachtig water gekregen.


Vlokmiddelen deze middelen binden kleine, zwevende verontreinigingen in. Troebel water, melkachtig, Te veel vlokmiddel in het ba Aluminium product in . De goedkoopste Melpool PAC - vloeibaar vlokmiddel liter koop je veilig bij Azalp. De grootste keus in alle merken, soorten en maten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts