donderdag 21 november 2019

Yoga nootdorp

De dynamische yoga lessen bestaan uit tot yogahoudingen die in een flow in elkaar over lopen en sluiten de laatste à. Ben jij op zoek naar rust in je hoof innerlijke kracht en een gezond lichaam? Yoga kan je hierin zeker ondersteunen.

Het yogapad is duizenden jaren oud en . Sinds 19geeft Jacqueline yoga in Nootdorp. Jacqueline is lid van de vereniging van yogaleerkrachten Nederland. Plaats, Jozefschool , Sportparkweg 6-, 26GA , Nootdorp.

Tij dinsdagavon les 19:uur - 20:uur. Hatha yoga voor vrouwen in Nootdorp, kleine groepen, gun jezelf een moment voor rust, balans en aandacht. Jacqueline van Beek is psycholoog en yogadocente. Zij is gediplomeerd in Hatha Yoga, zwangerschapsyoga en kinderyoga en . Bewegen, rust en ontspanning zijn belangrijk, dat weten we allemaal.


Stress en drukte van alledag nemen alleen vaak voorrang. Yogatherapeut in Delft, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk, vind een yogatherapeut en alles over yoga. Bewuster willen leven; Willen genieten van de kleine dingen; Anders met .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts