donderdag 7 november 2019

Tacx t1402

Tacx Snelspanner T14voor slechts 15. Snelspanner (blockage) voor het achterwiel, speciaal voor uw Tacx trainer. De Tacx snelspanner is een speciale snelspanner waarbij de vormgeving van de uiteinden zorgen voor een perfecte montage van de fiets in .

Deze Tacx Snelspanner T14zorgt ervoor dat jouw fiets past op de fietstrainers van Tacx. Heb je bijvoorbeeld een vriend met een . Tacx snelspanner is in een speciale vorm gemaakt zodat hij kan klemmen in de Tacx Trainer. Je kunt geen andere (moderne snelspanner) gebruiken voor de .

Fietstrainer snelspanner voor achterwiel T14TACX. Ontworpen voor: het snel vastzetten van het achterwiel bij fietsen op de rollentrainer. De Tacx T14is noodzakelijk om je achterwiel goed op de Tacx aan te sluiten.


De uiteinden van Tacx T14zijn namelijk zo gevormd dat ze naadloos . De Tacx Snelspanner is speciaal ontwikkeld voor Tacx trainers en is geoptimaliseerd om de sluiting te garanderen. De snelsluiter zit standaard bij Tacx trainers . Tacx T14speciale snelspanner bij ROSE Bikes.

Popularity Newness Price: low to high.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts