dinsdag 26 november 2019

Squash almere

Actuele informatie, abonnementen, lessen en training, vacatures en de sportshop. Bij besteding van elke € - aan drankconsumpties (per bezoek) ontvang je een stempel op je spaarkaart bij contante betaling . Sla je graag een balletje én hou je van gezelligheid?

Daag een vrien familielid of zakenrelatie dan uit voor een potje squash. Na weer een gezellig toernooi zondag december zijn de winnaars bekend: Bij de dames was het een spannende strijd tussen Benita en . Squash Almere, Almere-Sta Netherlands. Squash Almere is hét Squashcentrum van Almere.

Aangesloten vestigingen: Squash-Hillegom, Squash-Utrecht, Squash-Almere, Squash-Alkmaar, Squash-Delft, Squash-Apeldoorn, Squash-Ede. Squash Almere is het grootste en gezelligste squashcentrum van Almere en omstreken! Met squashbanen is er altijd wel ruimte om te lekker spelen of een . Squash Almere bestaat dit jaar jaar en zij geven op vrijdagavond november een groot feest, inclusief entertainment en livemuziek, om dit .

De onderneming in Almere Stad met squashbanen was vorig jaar overgenomen door de huidige eigenaren. Squash Almere bestaat dit jaar jaar en wij geven op vrijdagavond november een groot feest, inclusief entertainment en livemuziek, om . Dan ben je bij Squash Almere op het juiste adres! Meld je aan voor de Squash Almere clubladder en speel elke weken een leuke wedstrijd op jouw niveau. Met banen het grootste en gezelligste squashcentrum van Almere en omstreken!


Weer of geen weer, met een partner of alleen. Squash Almere is een veelzijdig centrum en biedt u een uitgebalanceerde combinatie van sport en ontspanning. Om in goed gezelschap op een plezierige . Bekijk online vacatures bij Squash+Almere op de grootste vacaturebank van Nederland. Almere, Marathonlaan 2 1318EE - Telefoonnummer, informatie en kaart van Squash Almere B.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts