dinsdag 26 mei 2020

Zwembad rijswijk

Regelmatig organiseert het zwembad speciale activiteiten. Sport- en welzijnscentrum De Schilp is bereikbaar met bus en 23. Algemene informatie over zwemles in zwembad Steenvoorde in Rijswijk Zuid Holland.

Algemene informatie over zwemles in zwembad De Schilp in Rijswijk Zuid Holland. De Schilp is goed bereikbaar vanuit Den Haag. Zwembad De Put is gelegen aan de Huis te Landelaan te Rijswijk en is het thuisbad van de Rijswijkse Zwem Vereniging (RZV).


Zwembad De Schilp in Rijswijk - Algemeen.

Sport- en welzijnscentrum De Schilp is dé plaats in Rijswijk om het . Woonzorgcentrum Steenvoorde in Rijswijk beschikt over een zwembad. Als bewoner en wijkbewoner kunt u hiervan gebruikmaken. Zwembad De Schilp denkt aan alle doelgroepen. Er is een leuk peuterbadje voor de kleintjes, een groot bad om baantjes te trekken . Voor zwemlessen in Rijswijk ga je natuurlijk naar Zwemplezier.


Wij geven les in groepjes van maximaal kinderen in zwembad Steenvoorde. Ga lekker baantjes trekken of vrij zwemmen bij een zwembad in Rijswijk! Bekijk hier een overzicht van alle zwembaden uit Rijswijk op een rij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts