vrijdag 28 augustus 2020

Yogamat draagtas

Deze yoga tassen zijn ideaal voor gebruik naar de Yoga studio of voor op reis. Je kunt ook kiezen voor een tas waar precies een yogamat in past en eventueel één accessoire. Heb je geen accessoires nodig of vervoer je deze op een .

Biedt ruimte aan yogamat en andere in- en outdoor activiteiten. Love Generation Yogamat Draagkoord Magenta. Love Generation Luxe Love Yogamat Tas. Voor elke yogamat is er een passende tas.

Ook zijn er waterdichte tassen, ideaal voor onderweg naar je yogales bij regenachtig weer. Deze Yoga tassen zijn speciaal voor je yoga mat en yoga accesoires. Onze Tree of Life yogamat draagtas is gemaakt van 1 katoen en is voorzien een schitterende geborduurde . Yoga mat lichtgewicht draagtas 67xcm. De tas is te dragen aan een koord waarmee tevens .

Manduka Wanderer Natural draagtas geschikt voor elk formaat en gewicht Manduka yogamat. Deze, met mozaïek grafiek bedrukte, yogamat draagtas is zeer handig in gebruik en zorgt ervoor dat je op elegante wijze je mat overal mee naartoe kunt nemen. Deze Yogamat draagtas Sportbay wordt geleverd met schouderban inclusief voorvakje en een volledig afsluitbare rits. Onze Tree of Life yogamat draagtas is gemaakt van 1 katoen en is voorzien een schitterende geborduurde afbeelding van de Tree of Life.


Deze yogatas is gemaakt van 1 katoen en is voorzien een schitterende geborduurde afbeelding van de Tree of Life. In deze yogatas past elke standaard of . De Gaiam Tree of Life Yogamat Draagtas biedt ruimte aan alle yoga- of pilatesmatten met een breedte tot cm. Groothandel yogamat draagtas uit Chinese yogamat draagtas Groothandelaars Repertorium.


Je kan Online Groothandel lululemon gym tassen,melk zak matten . De yoga tas beschermt je yoga mat tegen weer en win zodat de mat goed bruikbaar blijft. Bij YogaKledingOnline hebben we een uitgebreid assortiment aan . De tas is groot genoeg voor nog een handdoek.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts