vrijdag 21 augustus 2020

Zwemles klazienaveen

Het Neptunusbad biedt zwemles voor het A, B of C-diploma. Als uw kind jaar is, kunt u uw kind opgeven voor ABC zwemlessen. Op deze pagina vindt u een overzicht van de kosten van de zwemlessen.

Inschrijven voor zwemles is alleen mogelijk aan de kassa van het zwembad. Het Neptunusbad heeft allerlei verschillende zwemlessen. Kijk op onze website voor een overzicht van de tijden van de zwemlessen.


Kom langs en ontdek het mooie zwembad in Klazienaveen en de.

Zwemlessen in alle soorten en maten: van peuterzwemmen tot volwassenzwemles. Neptunusbad Klazienaveen Boogschutter . A, maakt u nu kans op gratis zwemlessen (periode). Neptunusbad Klazienaveen- Aanmelden zwemles A, B of C. Vanaf jaar kunt u uw kind aanmelden voor A-les.


De A-lessen worden gegeven aan kinderen . Neptunusbad Klazienaveen, Klazienaveen. Een gezellig, klein zwembad in Klazienaveen met.

Niemand is te oud om te leren zwemmen! Heeft u vroeger nooit leren zwemmen, bent u nooit aan het behalen van zwemdiploma's toegekomen of wilt u verder . Zwemles in de buurt van Klazienaveen. Is zelf oefenen met je kind een aanvulling op de zwemles of werkt het averechts? Parttime vacatures in Klazienaveen en solliciteer direct online! Workshops Zeemeermin zwemmen op zaterdagen in het Neptunesbad in Klazienaveen​ Tijdens deze workshop leer . Heeft het kind zwemdiploma A of B behaald?


In het overdekte 'Neptunusbad' in Klazienaveen vind je alles wat goed voor. De voornaamste activiteit is momenteel zwemles. De Plons wint medailles in Klazienaveen.


Klik hier voor het artikel in Coevordenhuisaanhuis. Erik de Vries, 197 Zwartemeer, 22:02. Wiebe Harder, 195 Klazienaveen, 22:10.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts