woensdag 2 september 2020

Wat zijn wateraders

Al zolang de aarde bestaat is er sprake van een aardmagnetisch vel oftewel aardstraling. In de volksmond noemt men dit vaak wateraders, maar er zijn ook . Als hun box of bedje precies boven een waterader staat heeft dit meestal consequenties; slecht slapen, slecht eten en vaak huilen zijn veel gehoorde klachten. Tijdens mijn bezoek laat ik u zelf ervaren wat het verschil in energie is. In veruit de meeste gevallen zijn wateraders (geopatische belasting) dan de oorzaak. Wateraders zijn wel de meest bekende verschijnselen wanneer over.


De waterader is nog niet op zijn retour.

Dus mijn vraag: kan iemand mij zeggen wat een waterader inhoudt en of kindjes daar echt gevoelig voor kunnen zijn en wat dat dan doet? De laatste jaren is daar nogal wat electrosmog en andere straling. De wateraders hoeven niet altijd slecht te zijn als ze onder een woning door lopen. Wat wel kan, is het omvormen van de negatieve energie naar een.


Het zijn immers geen rechte lijnen, maar wateraders lopen heel grillig in de grond en (bijna) . Stef Freriks legt op eenvoudige wijze uit hoe u wateraders kunt herkennen en opsporen doormiddel. In Nederland zijn er in het geheel geen wateraders. Wat er gebeurt als een wichelroedeloper een onderzoek doet is het volgende.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts