dinsdag 29 september 2020

Zwembad enschede aquadrome openingstijden

Onderaan de pagina kunt u navigeren naar een volgende week. Door in de legenda met de muis op een icoontje te staan ziet u . Aquadrome Zwemparadijs Aquadrome is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden.

Bij Aquadrome ben je verzekerd van een dag vol zwemplezier in ons zwemparadijs. U bent hier:Het Slagman Openingstijden. Bij Aquadrome zijn er wekelijks volop momenten waarop je bij ons terecht kunt.

Door in de legenda met de muis op een icoontje te staan ziet u korte uitleg bij de activiteit. Bij Aquadrome ben je verzekerd van een dag vol zwemplezier in ons zwemparadijs met glijbanen, golfslag,. Onze organisatie exploiteert drie zwembaden in Enschede: Aquadrome, Het Slagman en De Brug.


Deinselaan Postcode:75BR Plaats:Enschede Telefoon:0- 4Route amp; parkeren Aquadrome is goed te bereiken. Bij Zwemparadijs Aquadrome is altijd iets te beleven. Het recreatiebad heeft veel leuke attracties om je de hele dag te vermaken, zoals de golfslag, o. Het Slagman Het Slagman is het grootste zwembad van Twente en heeft voor iedereen iets te bieden. Het Slagman is een schitterend gelegen zwembad in Enschede-Noord en bestaat uit een .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts