vrijdag 4 september 2020

Zwembad spijkenisse foto's

Het Rivierabad is van de grootste zwembaden in de regio. Afgelopen weekend is de eerste Optisport locatie in België geopend: Zwembad Stadspark in Turnhout. Geüpload door TurboSlidesOffslide en Onslide van de wildwaterbaan in het Rivierabad in Spijkenisse.

Foto van Spijkenisse, Zuid-Holland: Zwemba Rivierabad. Spijkenisse gemaakt door TripAdvisor-leden. Lees reviews van Zwembad Rivièrabad Spijkenisse Zuid-Holland Nederland.


Zwemdisco Rivierabad in Spijkenisse, het spetterende avondje uit!

Tijdens de avond kan je boven en onderwater op de foto bij onze fotograaf. Je moet wel erg goed zoeken en kijken om in het huidige Spijkenisse nog iets te herkennen van Spijkenisse zoals het vroeger was. Maar gelukkig zijn er veel oude foto's van Spijkenisse bewaard gebleven die ons nog een kijkje .

Spijkenisse: Bouw van openlucht zwembad Hoogwerf in 1961. Kort na het chloorongeval in Spijkenisse. Twee keer zo veel chloor in ontruimd zwembad Spijkenisse.


Het zwembad werd vrijdagavond ontruimd nadat kinderen . De voorzieningen in dit enorme zwembad in Spijkenisse, net ten zuiden van het Botlekgebie zijn zowel interessant voor jongeren als voor ouderen. Foto's Plattegrond 360° foto's Video. Ook de bioscoop, het zwemba park en Spijkenisse Centrum zijn binnen . De mooiste foto's van Carlton Oasis Hotel Spijkenisse in Spijkenisse en ook.


Hotel Spijkenisse, Foto Carlton Oasis Hotel Spijkenisse, Zwembad Carlton . Ook onze klanten in Spijkenisse kunnen nu wat dichter bij huis zwemles krijgen. Hier bent u: Locaties en Lestijden Zwembad Zuidwester Spijkenisse .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts