maandag 9 november 2020

Zwembad groene heuvels

Tijdens schoolvakanties is het zwembad alleen geopend voor parkgebruikers. Wanneer het te koud is om te zwemmen in onze prachtige recreatiemeer, beschikken wij ook over een overdekt verwarmd zwembad met apart peuterbad. Het zwembad is op de volgende tijden geopend: Maandag, dinsdag en donderdag van 10.

Kinderen vermaken zich bij de kidsclub, de speeltuin, onze indoor speeltuin of het overdekte zwembad met peuterbad. En dat terwijl u als ouders kunt genieten . In de landelijke omgeving van het Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Groene Heuvels in het plaatsje Ewijk, vlakbij Beuningen. In het heuvelachtige Rijk van Nijmegen ligt recreatiegebied Groene Heuvels.

Het prachtige strand en het schone zwemwater nodigen uit tot veel waterplezier! Vakantiepark De Groene Heuvels is een fraai gelegen vakantiepark in Ewijk,. Dan bieden het overdekte zwemba de indoorspeeltuin en bowlingbaan . Zwembad was ook niet al te best, vies en ook hier achterstallig onderhoud.


Het Gelderse Vakantiepark De Groene Heuvels is een kleinschalig familiepark. Dan bieden het overdekte zwembad en de indoorspeeltuin uitkomst voor de . Openingstijden Vakantiepark De Groene Heuvels in Gelderlan Nederland. Recreatiegebied Groene Heuvels, Ewijk , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor. Er zijn diverse sport- en spelmogelijkheden en voor duikers is Groene Heuvels een echt.


Vakantiepark Groene Heuvels is gelegen in het grensgebied van het Rijk van. Kindvriendelijke bungalow (6p) op park met zwembad en speelfaciliteiten in . Vakantiepark de Groene Heuvels is de perfecte plek voor een vakantie met de familie. Ochtends plonst u in het binnenzwembad of ga luieren op het . Boek nu bij Hogenboom Vakantiepark De Groene Heuvels uw last minute.


Er is een overdekt zwemba een restaurant, een bar, bowlingbanen en een . Alles over losloopgebied Groene Heuvels in Ewijk en ruim 4andere losloopgebieden. Ondanks de berichten van deze week over zwemmersjeuk op de groene Heuvels kunnen inwoners van Ewijk en omliggende dorpen toch . Hogenboom Vakantiepark De Groene Heuvels in Ewijk - Boek nu via Bungalow.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts