vrijdag 13 november 2020

Zwemles maastricht

Maastricht Sport biedt in het Geusseltbad een uitgebreid aanbod voor het volgen van zwemlessen. Bij alle zwemlessen staat voorop dat de les actief, leerzaam, .

Lekker zwemmen ter ontspanning na een intensieve work-out of zwemles voor jezelf of je kinderen? In Maastricht beschikken we over uitstekende faciliteiten. Zwemlessen op een kindvriendelijke, professionele en individuele manier, om kinderen vanaf 4½ jaar op te leiden volgens de eisen van het Nederlandse Zwem . Welkom op de website die in het teken staat van ABC leszwemmen en Turbo Zwemmen.

Bij ons staat voorop dat de les actief, leerzaam, maar vooral plezierig . Het doel van de Watervrienden Maastricht is het op recreatieve wijze doen beoefenen en. Carnaval - Geen zwemmen; maart Proefzwemmen . Met een geldig UM SPORT lidmaatschap en zwemritten op je Geusseltbadpas kun je op vastgestelde tijden vrij zwemmen in het Maastrichtse Geusseltbad. BBB-training (buik, billen en benen) in een zwembad?


Openingstijden en adresgegevens van alle zwembaden vindt . Vele volwassenen kiezen ervoor om bij ons wel het zwemmen te leren maar hebben niet de behoefte aan een officieel diploma. De zwemlessen worden gegeven door de gediplomeerde zweminstructeurs bij een zwembad in de buurt van de BSO. De lessen zijn voor de beginnende zwemmer (wennen aan het water) tot zwemles voor A, B of C.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts