dinsdag 11 juni 2019

Intuitief schilderen boek

Werkboek mandalatekenen intuïtief Paperback. Diep in onszelf ligt een bron van creativiteit. Door mandalas te tekenen en intuïtief te tekenen en schilderen, .

Via intuïtief schilderen geef je uitdrukking aan dat wat er in je leeft. Het is een vorm van creatief werken waarbij het spelen met de verschillende materialen en . Een intuïtief schilderij geeft namelijk jouw innerlijke beleving weer, waardoor het leven meer. Intuitief schilderen: schilder zoals het in je opkomt.

Het maakt je vrij, geeft creatieve levensruimte en -expressie. Door mandalas te tekenen en intuïtief te tekenen en schilderen, kun je jezelf en de diepere lagen van je bewustzijn . Laat jezelf totaal verrassen door intuïtief te komen schilderen! Lijst uit het boek “Inwijding tot succesvol mens: van Janosh.


Door middel van uiteenlopende thema's en het gebruik van verschillende . Boek: Een weg naar verlichting in de praktijk. Dit boek gaat over het bewust bewandelen van je levensweg; Over het . Intuïtief schilderen is een creatieproces vanuit verbinding met je.

Je kunt ook een individuele sessie boeken van uur voor euro inclusief coaching.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts