maandag 3 juni 2019

Speeltuin aanleggen

Een speeltuin aanleggen: dat doe je niet iedere dag. Welke speeltoestellen kies je en wat kun je doen met het beschikbare budget? Natuurlijk ook voor speeltuinen en speeltoestellen in de openbareruimte.

Ontwerp en aanleg van Natuurspeeltuinen. Bij Tom van den Heuvel te Venlo kunt u ook terecht voor de aanleg speeltuin. Wij leveren geen speeltoestellen maar kunnen alles voor u plaatsen.


Aanleggen onderhouden van Speeltuinen.

Aan plaatsen waar kinderen spelen is het van belang dat de kinderen een veilige speelomgeving hebben. Het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van een speeltuin vraagt om vakkennis en expertise op een breed terrein. Zie je het ingraven van de trampoline en het afvoeren van de grond niet zitten? Wij graven de trampoline voor je in én voeren meteen . Alles voor aanleg van speeltuinen, sportvelden en schoolpleinen: rubber tegels, kunstgras, gietvloeren en speeltoestellen.


BOWA-bestratingen is een ervaren bouwbedrijf dat ook speeltuinen aanlegt. Dit wordt zorgvuldig gedaan voor zoal de consument als bedrijf. Wilt u graag een kunstgras speeltuin laten aanleggen. Sports Playgrass heeft reeds vele kunstgras speeltuinen gerealiseerd waar kinderen op een veilige .

Sinds kort leggen wij ook complete speeltuinen aan! Wij leggen ook speeltuinen en speelplaatsen aan, dit doen wij o.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts