dinsdag 25 juni 2019

Tarieven fox sport

Kijk live Eredivisie, Jupiler League, Bundesliga en meer voetbal, tennis en . Wegens de contractonderhandelingen tussen FOX Sports en de providers lopen de tarieven voor de sportzender dit jaar verder uiteen dan . Heb je nu al een FOX Sports abonnement via KPN?

Dan profiteer je uiteraard ook van de prijsverlaging. Met FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International hoef je nooit meer iets te missen op nationaal en internationaal sportgebied. Ziggo heeft laten weten dat het KPN niet volgt in de prijsverlaging van Fox Sports. KPN maakte vrijdag bekend dat het de prijzen van de zender .

FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van Nederland. Kijk wekelijks naar live voetbal uit de Eredivisie, Jupiler League en KNVB Beker. FOX Sports Compleet is hét sportpakket van Nederland. Met FOX Sports Eredivisie en FOX Sports International in één pakket geniet je van nationale én . FOX Sports Eredivisie biedt je het allerbeste Nederlandse voetbal. Drie kanalen met exclusief nationaal topvoetbal uit de Eredivisie, Jupiler League en het . In een periode van onzekerheid over blijvende doorgifte van FOX Sports begint Ziggo met een actie waarbij korting op een FOX . Ziggo wil nieuwe afspraken met FOX Sports.


Vanwege de prijsverlaging wil Ziggo nu met FOX rond de tafel om over nieuwe voorwaarden te onderhandelen. FOX Sports verlaagt tarieven Eredivisie wedstrijden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts