woensdag 14 oktober 2020

Zwembad afhuren

Heeft u iets te vieren of wilt u lekker met een groepje komen zwemmen, dan bieden wij ook de mogelijkheid voor het afhuren van het . U kunt bij De Beeck het zwembad deels of helemaal afhuren. Ook ons personeel is hiervoor in te huren om bijvoorbeeld toezicht te houden, of de horeca te .

Bekijk de mogelijkheden voor het huren van een zwembad. Wist u dat u ons privézwembad met sauna kunt afhuren? Uw eigen zwembad met privésauna voor u en uw vrienden?


Den Haag heeft gemeentelijke zwembaden die u kunt huren.

Het is ook mogelijk een deel van een zwembad te huren. Op zaterdagavond is ons complete golfslagbad met golven, giga glijbaan, wildwaterkreek en bubbelbanken te huur vanaf € 19- per uur inclusief lifeguards. We willen met zes vriendinnen een dagje lekker ontspannen en dachten aan een dagje zwembad voor ons alleen.


Wil je je feestje in je eigen zwembad vieren? Op zaterdag en zondag na openingstijden en op vrijdagavond. Bent u geïnteresseerd in het huren van het Zuiderdiep?


Onder toeziend oog van ons professionele team kunt u bij ons vrijzwemmen, diverse lessen volgen of zelf het complete zwembad afhuren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts