woensdag 21 oktober 2020

Zwembad den bosch openingstijden

Subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom is het gehele jaar geopend! Bekijk alle openingstijden voor recreatief zwemmen bij Sportiom. Leef je uit in de golven van subtropisch zwemparadijs AquaFun Sportiom in Den Bosch.

Bekijk hier de openingstijden voor zwemmen, schaatsen, fitness en lasergamen. Naast recreatiebad en wedstrijdbassin ook schaatsbaan, sporthal en fitness. Genoemde openingstijden gelden voor woensdag en vrijdag.


Geniet van een actief en recreatief dagje weg in Den Bosch!

Sportiom in Den Bosch leent zich ook goed voor een vriendinnendag, kinderfeestje (vanaf € p.p.) en . De openingstijden van alle vestigingen van Zwembad in Den bosch vindt u op Openingstijden. Zwembad in Den Bosch, Uit Met Kinderen over openingstijden vandaag, prijzen of tarief en route, korting en pretparken, attractiepark, speeltuin, Dierentuin . Zwembad Die Heygrave bestaat jaar! Toon telefoonnummer Naar de website Direct. Sportiom, Den Bosch - Openingstijden, adres en parkeren. Het zwemgedeelte bestaat uit een subtropische zwembad met buitenba . In zwembad Overbosch kunt u vrij zwemmen en meedoen aan verschillende zwemactiviteiten.


Wilt u zwemmen in zwembad Overbosch in Den Haag?

Hier vindt u openingstijden en adresgegevens van het zwembad. Het Dommelbad is het zwembad voor de inwoners van Boxtel en omgeving. Er wordt voor iedereen wel een leuke activiteit georganiseerd bij Het Dommelbad. Deze bestaat uit een beach-volleybalveld en een beach-voetbal veld. Het veld is ook te huren buiten openingstijden.


Zolang het licht is zijn de velden te huren. In het sportbad kunt u zelf op uw eigen tempo uw banen komen zwemmen. Informatie over het zwembad en de mogelijke activiteiten.


Noord-Brabant heeft namelijk zeer veel mooie zwembaden. Het is dus aan te raden om de openingstijden vooraf goed te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts