donderdag 29 oktober 2020

Zwembad de vrijbuiter almere

Optisport Almere is de samenwerking aangegaan met het Jeugd Sportfonds Almere, samen. CHECK OOK OF UW COMPUTER “POP UPS”BLOKT, WANT DAN WERKT HET OOK NIET. Welkom op de website van het vrijetijdscentrum “De Vrijbuiter”.

In Zwembad De Vrijbuiter kan je vrij zwemmen in het recreatiebad en het peuterbad. Het recreatiebad is een fantasievol gevormd bad variërend in diepte van 10 . Vrijetijdscentrum De Vrijbuiter, Almere , dagje uit, over openingstijden, entree, op Uit met Kinderen voor toegang, voor kinderen en volwassenen, partijtjes, kin . Tuberide door de meter lange groene Tube 12waterglijbaan in Zwembad De Vrijbuiter in Almere.

Op vertoon van je ledenpasje mag je als actief Sportstudio . Op vrijdag april de zwemdisco voor de laatste keer van dit seizoen in zwembad de Vrijbuiter te vinden zijn. Mis deze lentekriebels avond dus niet! Dinsdag april gaan we in Zwembad Almere Poort starten met een snorkelles voor kinderen met.


Bekijk de ligging van Zwembad De Vrijbuiter in Almere op de plattegrond op Zoover.

Spannend en gevarieerd zwembad met waterspuites, bruisbaden en buiten(whirl)pool. Het recreatiebad van De Vrijbuiter in Almere, de metropool van . Almere heeft drie zwembaden: zwembad Almere Sta zwembad Almere Poort en zwembad De Vrijbuiter in Almere Buiten. Vernielzuchtige' halsbandparkieten overspoelen Almere . Zwembad De Vrijbuiter in Almere vindt u in De Telefoongids. Telefoonnummer, adres, postcode, routeplanner en plattegrond - detelefoongids.


In vrijetijdscentrum De Vrijbuiter wordt de zomervakantie vrijdag september op spectaculaire wijze afgesloten. Dit prachtige multifunctionele complex is gesitueerd in het centrum van Almere-Buiten. Gelegen naast het trein- en busstation, is het voor de inwoners van . Panoramio afbeelding van Centrum Almere-Buiten.


Met je trouwe viervoeter een duik nemen in het zwembad. Het is niet gebruikelijk, maar zondag mocht het voor één keer in De Vrijbuiter. Actueel adres, contactgegevens en overige informatie van zwembad De Vrijbuiter, Zwembad in Almere vind je hier op Gemeentewijzer.


Het toezicht in zwembad De Vrijbuiter in Almere is niet goed geregeld volgens ANWB-tijdschrift De Kampioen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts